Mantelzorgwaardering

Mantelzorgers die zijn ingeschreven bij Mantelzorg & Meer krijgen jaarlijks een waardering van de gemeente voor het werk dat zij doen. De voorwaarden zijn niet in alle gemeenten hetzelfde. Hieronder een toelichting.

Mantelzorgers die zorgen voor iemand die woont in de gemeente Aalsmeer, Haarlemmermeer, Uithoorn of in Ouderkerk aan de Amstel, hebben recht op de waardering. Amstelveense mantelzorgers hebben recht op de waardering als zij wonen in Amstelveen of zorgen voor iemand die woont in Amstelveen.

De datum van de inschrijving bij Mantelzorg & Meer bepaalt wanneer de mantelzorger de waardering ontvangt.

Mantelzorgers die na 15 oktober 2023 zijn ingeschreven, ontvangen in 2024 de mantelzorgwaardering.

Een mantelzorger die zorgt voor meerdere personen krijgt eenmaal een waardering. Als een zorgvrager meerdere mantelzorgers heeft dan krijgt iedere mantelzorger een waardering.

Inschrijven

Denk je ook recht te hebben op een mantelzorgwaardering van de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of van Ouderkerk aan de Amstel? Schrijf je dan in als mantelzorger via: https://www.mantelzorgenmeer.nl/wat-is-mantelzorg/aanmelden-als-mantelzorger/

Verhuisd? Geef het aan ons door!

Geef verhuizingen ook altijd door aan Mantelzorg & Meer. De gemeente stuurt de mantelzorgwaarderingen naar het adres dat bij ons bekend is. Het komt wel eens voor dat een waardering niet wordt ontvangen omdat die op het oude adres is bezorgd.

Scroll to top