Mantelzorgmakelaar

Mantelzorg overkomt je. Soms is dat plotseling en soms geleidelijk. Er komt veel op je af en het is dan niet altijd gemakkelijk om ‘alle ballen in de lucht te houden’. Hoe combineer je bijvoorbeeld de extra zorg met je werk? En zijn er geen instanties of regelingen die jou helpen en ondersteunen in jouw situatie? Dit zijn typische vragen voor de Mantelzorgmakelaar.

Mantelzorg en Werk

Als je knelpunten ervaart bij de combinatie werk en mantelzorg, kan de mantelzorgmakelaar met je meedenken om jouw situatie te verlichten. De makelaar weet welke regelingen en voorzieningen er zijn voor jou als mantelzorger maar ook voor je werkgever.

Complexe zorgsituaties

De mantelzorgmakelaar kan ook meedenken bij complexe zorgsituaties thuis. Als het nodig is, kan hij of zij regeltaken overnemen zodat er ruimte in je hoofd komt voor andere zaken. De mantelzorgmakelaar is goed op de hoogte van alle regelingen, voorzieningen waar jij als mantelzorger gebruik van kunt maken.

Wacht niet te lang met contact zoeken!

Hoe sneller je aan de bel trekt hoe sneller je situatie beter kan worden. Wacht daarom niet te lang met het zoeken van contact, ook als je twijfelt. Mantelzorg & Meer informeert en helpt je graag.

“Door de mantelzorgmakelaar is er rust gekomen in mijn situatie. Ik heb het uiteraard nog wel druk met werken en zorgen, maar ik heb meer inzicht gekregen in mijn financiële situatie en weet nu waar ik recht op heb.”

Scroll to top