Aanmelden als mantelzorger

Als je zorgt voor je naaste met een chronische ziekte of een beperking, ben je mantelzorger. Officieel ben je mantelzorger als je meer dan acht uur per week en langer dan drie maanden zorgt. Het gaat dus om intensief en langdurig zorgen voor iemand in de privésfeer.

Meld je aan

Als jij je aanmeldt als mantelzorger, ontvang je van ons informatie over bijeenkomsten, cursussen, gespreksgroepen en mantelzorgcafés. Wij houden je ook op de hoogte van de activiteiten tijdens de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg. Aanmelden als mantelzorger kan als jij – of degene voor wie je zorgt – woont in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of in Ouderkerk a/d Amstel.

Mantelzorgers die ingeschreven staan bij Mantelzorg & Meer, krijgen waarschijnlijk ook de Mantelzorgwaardering die wordt aangeboden door de gemeenten. De regeling verschilt per gemeente. Vraag dus bij de gemeente waarin jij of de zorgvrager woont, of je in aanmerking komt voor deze regeling. Op deze pagina vind je meer informatie over de mantelzorgwaardering

Vul het bijgaande formulier zo compleet mogelijk in. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Wijzigt er iets in jouw situatie? Geef dat dan door!

Als er iets wijzigt in de gegevens of in de situatie, wil je dat dan doorgeven via info@mantelzorgenmeer.nl? Bijvoorbeeld als je verhuist of als je geen mantelzorgtaken meer uitvoert. Op die manier houden wij ons bestand actueel.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanmeldformulier

Geslacht*
Let op: Je kunt je als mantelzorger alleen aanmelden als jij, of degene voor wie je zorgt, woont in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of in Ouderkerk aan de Amstel.
DD slash MM slash JJJJ

Gegevens van degene voor wie je zorgt:

Geslacht van degene voor wie je zorgt*
DD slash MM slash JJJJ
Let op: Je kunt je alleen aanmelden als mantelzorger als jij, of degene voor wie je zorgt, woont in de gemeente Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn of in Ouderkerk aan de Amstel.
Wat is de relatie tot degene voor wie je zorgt?

Jonge mantelzorgers

Zijn er kinderen/jongeren (4-18 jaar) in het gezin van de verzorgde? Ook als zij (nog) geen echte zorgtaken uitvoeren, zijn zij mantelzorger. Vanaf 6 jaar bieden wij ook voor hen activiteiten en ondersteuning aan.

Tot slot

Hoe bent u op Mantelzorg & Meer gewezen?
Toestemming
*
Ons privacybeleid vind je op de pagina Privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll to top