U bent hier:   Home   >   Vrijwilligers   >   Stage

Stage voor student

Ben jij student Social Work en op zoek naar een stage plek in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel of Uithoorn?  

Wij zetten jaarlijks vele studenten in bij mensen met een chronische ziekte of een beperking. 
Afhankelijk van de uren stage die je moet lopen voor je studie zorgen wij voor een passende match met een of meerdere cliënten. Jouw inzet geeft degene die altijd zorgt, wat vrije tijd van het vaak langdurig zorgen. 

Wat doe je tijdens je stage

Je stage loop je bij een cliënt en partner (mantelzorger) thuis. Soms ben je met een cliënt alleen. Samen ga je iets doen wat hij of zij leuk vindt. Bijvoorbeeld wandelen, zwemmen, boodschappen doen, wegwijs maken op de computer of iets anders. 

Afhankelijk van je opleiding koppelen we je aan een zo passend mogelijke cliënt, zodat het leerresultaat optimaal is. Wij gooien je niet in het diepe! Je krijgt begeleiding van de Coördinator Vrijwilligers en training over mantelzorg en dementie en je kunt andere themabijeenkomsten bijwonen.  

Wat verwachten wij van jou

Wij zetten ons graag in voor een leuke en leerzame stage. Daarbij maakt jouw enthousiasme en inzet het grote verschil. We zien je graag komen als je deze punten herkent: 

Je bent betrokken, positief, geduldig en hebt een pro-actieve houding. 
Je geeft aan wanneer je hulp nodig hebt.
Je levert op tijd je rapportages in.

Meer weten?

Bel 020 5127250 of mail naar info@mantelzorgenmeer.nl

Aanmelden kan ook via dit formulier.
Vermeld bij de opmerking dat het om Stage voor studenten gaat.