U bent hier:   Home   >   Vrijwilligers   >   Agenda   >   Algemeen   >   Introductietraining

Introductietraining

11 februari  •  Bornholm 50, Hoofddorp  •  

Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij Mantelzorg & Meer? Meld je aan voor deze introductietraining!

Je hoort meer over de inzet als vrijwilliger en wat je kunt verwachten. Je maakt kennis met een van de Coördinatoren Vrijwilligers en de kans is groot dat je vrijwilligers met ervaring spreekt.  

Wij kijken uit naar de kennismaking! 

Tijd 

13.00-16.00 uur

 

Zie je het voor je? 

Meneer Bakker doet de deur open en daar sta jij. Zijn ogen lichten op. “Wat fijn dat je er bent”, zegt hij, “mijn vrouw zit al op je te wachten.” Vanuit de huiskamer hoor je mevrouw Bakker “hallo” roepen. Hij heeft zijn jas al aan. “Tot straks, ik ga even boodschappen doen, ik ben over twee uur weer terug, veel plezier”. 

Mevrouw Bakker is rolstoelgebonden, een beetje vergeetachtig, maar zeer onderhoudend. Vandaag gaan jullie samen wandelen. “Wat een mooie kleuren buiten”, zegt mevrouw genietend, terwijl jij met de rolstoel een boomwortel ontwijkt.  Jullie praten over haar grote passie, over het nieuws, over de kinderen en soms zwijgen jullie en genieten jullie van de stilte. 

Eenmaal thuis bij de Bakkers zet je een kopje thee en praat je nog wat. Dan gaat de bel. “Ik heb alles weer in huis, lekker om dat even op mijn gemak te kunnen doen.” Jullie praten nog wat en dan ga je richting huis. “Bedankt en tot volgende week! Je hebt twee mensen blij gemaakt,  jij maakte vandaag het verschil!