U bent hier:   Home   >   Veelgestelde vragen   >   Expertise

Veelgestelde vragen

  • Waarom zou ik als professonial juist bij jullie een training volgen?

    Mantelzorg & Meer is de enige organisatie in de regio, die primair gericht is op de mantelzorger en zijn familie. In de loop der jaren hebben wij expertise opgebouwd, die we graag delen met anderen die met mantelzorgers te maken hebben. Professionals geven ons terug dat ze graag eerder kennis hadden genomen van onze expertise. Door de dagelijks, vaak intensieve contacten met mantelzorgers weten wij als geen ander wat zij nodig hebben. Dat is iets, waar andere organisaties hun voordeel mee kunnen doen. Daarnaast kunnen wij een gecertificeerd trainer in de Methode Familiezorg inschakelen. Op de site vindt u hier meer informatie over.

  • Wat kost een training?

    We bieden verschillende mogelijkheden voor bedrijven en professionals. Om te kijken wat in uw situatie het beste is, kunt u contact met ons opnemen. Vervolgens maken wij een offerte voor u.

  • Geven jullie voorlichting over Mantelzorg & Meer?

    Ja, wij komen u graag kosteloos vertellen over Mantelzorg & Meer. Wilt u daarbij een of meerdere thema's verder uitdiepen of er meerdere dagdelen aan besteden, dan maken we graag een offerte voor u.