E-learning “De Zorg de Baas”

Als mantelzorger zorgt u intensief voor een naaste die een ziekte of een beperking heeft. Uw kind, uw vader of moeder, een ander familielid, een buurvrouw of goede vriend. Het is van belang dat u zelf ook gezond blijft.  Soms is het moeilijk om de balans te bewaren en niet over grenzen te gaan.  Bij de cursus ‘De zorg de baas’ leert u stil te staan bij uw eigen situatie en waar nodig veranderingen aan te brengen.

Omslag in denken

Een belangrijk onderdeel van de cursus is dat u zich bewust wordt van uw eigen gedachtes en gevoelens. Dit helpt u bij het hulp vragen en voor uzelf opkomen. U krijgt daardoor meer energie.

De cursus bestaat uit vijf modules, die u online zelfstandig doorloopt. U kunt tijdens het doorlopen van de modules terugvallen op ondersteuning van een mantelzorgconsulent, als u dat wenst.

Inhoud

  • Module 1 – Stilstaan bij het zorgen + Omgaan met gevoelens
  • Module 2 – Draaglast / draagkracht + Hulp vragen
  • Module 3 – Anders leren denken
  • Module 4 – Communicatie en assertiviteit
  • Module 5 – Verlieservaringen bij mantelzorgers

Data

U kunt op elk tijdstip beginnen met de cursus.

Kosten

De cursus is kosteloos.

Aanmelden

Via 020-5127250 of info@mantelzorgenmeer.nl
Na aanmelding ontvangt u binnen een paar dagen een mail met een link voor de cursus. Mocht u nog niet ingeschreven staan als mantelzorger bij Mantelzorg & Meer dan ontvang u eerst een mail om u in te schrijven.

Scroll to top