U bent hier:   > > > Vacature Coördinator Vrijwilligers Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel (24 uur)

Vacature Coördinator Vrijwilligers Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel (24 uur)

  23 12 2021 in "Vrijwilligers" • door

Ben jij een echte matchmaker en vind je het leuk om te verbinden? Wil jij graag een bijdrage leveren aan mensen die ondersteuning nodig hebben in hun dagelijks leven? Als coördinator vrijwilligers houd jij je onder anderen bezig met het vinden, verbinden en behouden van vrijwilligers.
Nieuwgierig geworden? Lees snel verder en solliciteer!

Functie-inhoud

Als coördinator vrijwilligers binnen Mantelzorg & Meer ben jij dé matchmaker tussen vrijwilliger en cliënt. Je nodigt hiervoor de vrijwilligers uit voor een kennismaking om hen beter te leren kennen zodat je een duidelijk beeld hebt van het profiel. Om een goede match te maken, ga je op huisbezoek bij de cliënten voor een intake en zorg je ervoor dat hier het juiste profiel vrijwilliger aan gekoppeld wordt. Je schakelt veel met verwijzers zoals huisartsen, casemanagers, een familielid of de buurvrouw, als zij vastlopen en gebruik willen maken van onze diensten. Je hebt ook contact met coördinatoren van andere organisaties om de vrijwillige hulp op elkaar af te stemmen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het begeleiden van stagiaires en je assisteert bij diverse trainingen. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het vrijwilligersbeleid, de jaarlijkse cijfers en planning.

Over de organisatie

Mantelzorg & Meer is dé mantelzorgondersteuner in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel. De organisatie biedt ondersteuning, advies, informatie, training en vervangende mantelzorg. Ons team van mantelzorgconsulenten, mantelzorgmakelaars en coördinatoren vrijwilligers zet zich in om mantelzorgers de beste ondersteuning op maat te geven, zodat zij in staat zijn de zorg aan hun naaste te verlenen. Het aanbod is gericht op mantelzorgers van volwassenen en kinderen die wonen in de thuissituatie of intramuraal. Het gaat om mensen met een functiebeperking, chronisch zieken, mensen met dementie of mensen met psychiatrische problematiek.

Profiel

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van zorg en welzijn.
 • Je hebt aansluitende werkervaring opgedaan.
 • Je hebt affiniteit en kennis m.b.t. de doelroep.
 • Je hebt een helikopterview en kan gemakkelijk schakelen.
 • Je kan goed zelfstandig werken en je houdt er van om de handen uit de mouwen te steken.
 • Je staat stevig in je schoenen en bent oplossingsgericht.
 • Je bent creatief en een echt netwerker en verbinder.
 • Je bent in bezit van een auto en bent bereid een VOG aan te vragen.

Aanbod

 • We werken in kleine teams waarin er veel ruimte is om mee te denken en te ontwikkelen.
 • Je krijgt vrijheid en veel verantwoordelijkheden.
 • Een mooie balans tussen werk en privé waarbij je ook de mogelijkheid hebt om thuis te kunnen werken. Een Laptop wordt hierbij gefaciliteerd.
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao gehandicaptenzorg waarbij je in schaal 45 wordt ingeschaald met een bijbehorende salarisrange van €2151,- tot €3289,- bruto op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van ervaring wordt bepaald in welke trede je terecht komt.
 • Een contract voor 12 maanden met uitzicht op verlenging.
 • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals; reiskostenvergoeding, een collectieve zorgverzekering, pensioen, eindejaaruitkering, een opleidingsbudget, 144 verlofuren en 57 persoonlijk budget levensfase uren op basis van 36 uur.

Enthousiast geworden? Solliciteer o.v.v. vacaturenummer [ M&M02-22!]
Wil je eerst nog meer weten oer deze vacature? Neem dan contact op met Nadiah Polak (corporate recruiter) via 06 12 14 67 83 – sollicitatie@meer-groep.nl. 

Het betreft een functie van 24 uur waarbij het is gewenst om in ieder geval op woensdag (en indien mogelijk de vrijdag) te werken.

De sollicitatieprocedure zal bestaan uit een telefonische kennismaking met de recruiter. Daarna volgen een inhoudelijk sollicitatiegesprek met een toekomstige collega en de recruiter en een assessment. Er wordt geen einddatum gehanteerd en zolang de vacature online staat is deze nog actueel. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen.