U bent hier:   > > > Lichtjesloop Uithoorn en Voorelkaar festival Amstelland

Lichtjesloop Uithoorn en Voorelkaar festival Amstelland

  30 01 2018 in "Vrijwilligers" • door Mantelzorg & Meer

Voorelkaar Festival Amstelland

Vrijwilligerscentrale Amstelland bestaat vijf jaar en viert dit met het Voorelkaar festival op 15 februari! Het festival is voor vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties, maatschappelijk geïnteresseerde ondernemers en natuurlijk iedereen die vrijwillige inzet een warm hart toedraagt. Mis het niet en meld je hieronder aan. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Helpen maakt happy

Thema van het festival: Helpen maakt Happy! Hoe komt het eigenlijk dat je van helpen happy wordt? Hoe werkt verbinding voor jou? Hoe krijgen we nog meer verbinding in Amstelveen en Aalsmeer? Tijdens het Voorelkaar Festival gaan we in op deze vragen. Met leuke, inspirerende workshops, dialoogtafels, sprekers en meet & match. 

 Meer info en aanmelden.

 

Uithoornvoorelkaar Lichtjesloop

Op vrijdag 16 februari is het zover. Jong en oud kan meedoen aan de UVE-LICHTJESLOOP. Een loop waarbij je kennis kan maken met andere bewoners, Uithoorn voor Elkaar en met het prachtige Zijdelmeer in het donker. 

Waar, hoe en wie

Waar: Rondje Zijdelmeer +/- 3 km, verzamelen 18.30 – 18.55 uur
Start loop 19.00 uur
Einde loop: Koek en Zopie op het gemeentehuis (tot 20.30 uur)
Voor wie: iedereen! We helpen elkaar naar de finish
Deelname: Gratis

Wat is Uithoorn voor Elkaar

Bij Uithoorn voor Elkaar kunt u als inwoner van Uithoorn terecht met al uw vragen en ideeën op het gebied van welzijn. In het nieuwe infopunt werken vijf organisaties samen op het gebied van welzijn. Hierdoor krijgt u snel de juiste ondersteuning, hulp of adviezen die u nodig heeft.

Meer info en/of aanmelden lichtjesloop: www.uithoornvoorelkaar.nu