U bent hier:   > > > Geslaagde zomerborrel voor onze vrijwilligers

Geslaagde zomerborrel voor onze vrijwilligers

  01 09 2021 in "Vrijwilligers" • door

Op dinsdag 24 augustus was er een geslaagde zomerborrel voor de vrijwilligers van Mantelzorg & Meer. Normaal is er altijd een kerstborrel, maar vanwege de coronamaatregelen werd dat een zomerborrel. Met deze borrels wil Mantelzorg & Meer onze vrijwilligers bedanken voor hun hartverwarmende inzet voor mantelzorgers.

De bijeenkomst was in de Heimanshof in Hoofddorp. De Heimanshof is dagbesteding met een wilde-plantentuin, waar je planten, vogels, insecten en andere kleine dieren in hun natuurlijke omgeving kunt bekijken. Er waren 18 vrijwilligers aanwezig op de borrel. Het was leuk dat dit zowel vrijwilligers waren die zich al lang voor Mantelzorg & Meer inzetten als ook vrijwilligers die zich pas kort geleden hebben aangemeld. Iedereen kon op het terras en in de zon ervaringen uitwisselen bij een hapje en een drankje.

‘Kruiden-Marie’ verzorgde een rondleiding in de ecologische tuin. Zij vertelde verhalen over vroeger en ze legde uit welke plantjes je kunt eten en gebruiken. Natuurlijk hebben onze vrijwilligers  die dag ook blaadjes en bloemetjes geproefd.

Ook vrijwilliger worden?

Mantelzorg & Meer kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken ter ondersteuning van de mantelzorger. Dat kan als mantelzorgvrijwilliger, wandelmaatje of als ‘duovrijwilliger.

Is dat ook iets voor jou? Vraag dan meer informatie op via info@mantelzorgenmeer.nl of kijk bij de informatie voor vrijwilligers op deze site.

proeven in de kruidentuin

(In de kruidentuin samen met ‘Kruiden-Marie’.)