U bent hier:   > > > Fietsmaatjes Amstelveen

Fietsmaatjes Amstelveen

  13 08 2019 in "Vrijwilligers" • door Mantelzorg & Meer

Fietsmaatjes op duofietsen

Zou u graag willen fietsen maar kunt u dat niet (meer) zelfstandig bijvoorbeeld door uw leeftijd, of door een chronische ziekte of een beperking? Fietsmaatjes Amstelveen biedt uitkomst. 

Deze vrijwilligersorganisatie stelt tegen een klein bedrag duofietsen ter beschikking. De kosten bedragen drie euro per keer. Zij zetten vrijwilligers in die de fiets besturen en samen met de gast een gezellige fietstocht willen maken. Fietsmaatjes Amstelveen en Mantelzorg & Meer hebben afgesproken om samen op te trekken in het bereiken van iedereen voor wie de duofiets een uitkomst is. Zodat zo veel mogelijk mensen weten van de mogelijkheid en heerlijk een fietstochtje door de omgeving kunnen maken. Lekker de polder in rijden of naar een van de mooie Amstelveense parken gaan. 

Zegt het voort

Kent u iemand voor wie dit iets is, zegt het voort! Heeft u al een vrijwilliger van Mantelzorg & Meer en wilt u ook fietsen of bent u zelf die vrijwilliger en wilt u fietsen met uw cliënt? Laat het ons weten dan brengen wij u graag in contact. 

Foto van Fietsmaatjesamstelveen.nl