U bent hier:   > > > Ben jij de teamplayer die wij zoeken?

Ben jij de teamplayer die wij zoeken?

  20 05 2019 in "Overig nieuws" • door Mantelzorg & Meer

Ben jij de teamplayer die wij zoeken?

Mantelzorg & Meer is dé mantelzorgondersteuner in regio Amstelland en Haarlemmermeer.
Ons team van mantelzorgconsulenten, mantelzorgmakelaars en consulenten respijtzorg zet zich in om mantelzorgers de beste ondersteuning op maat te geven. Wij willen het team versterken met een

Consulent Respijtzorg

20 uur per week regio Amstelveen, Ouder-Amstel, Aalsmeer en Uithoorn

Matchmaker

Als lid van ons zelfsturende team ben jij een van de matchmakers. Je kent de verschillende respijtmogelijkheden en kan de mantelzorger helpen bij het inzetten van de juiste vorm van respijt. Dat kan een vrijwilliger zijn. Je werft vrijwilligers voor inzet bij chronisch zieken en mensen met een beperking. Zodat de mantelzorger even vrijaf heeft. Je gaat op huisbezoek voor een intake, daarna match je een passende vrijwilliger. Je bent de schakel tussen cliënt, mantelzorger en vrijwilliger.

De Consulent Respijtzorg houdt zich bezig met het vinden, binden en behouden van vrijwilligers. Je assisteert bij trainingen van zorgvrijwilligers, begeleidt studenten tijdens hun stage. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse planning en het vrijwilligersbeleid in jouw regio

Jouw kwaliteiten

Je bent een stabiele professional: empathisch, zelfstandig, proactief, probleemoplossend, flexibel, kritisch, tactvol, integer en behulpzaam. Je werkt secuur, bent digivaardig en houdt ontwikkelingen op het vakgebied bij. Zowel mondeling als schriftelijk druk je jezelf prima uit. Je houdt van één-op-één gesprekken en van netwerken. Voor onze vrijwilligers ben je een enthousiaste coach.

Sfeer

In ons zelfsturende team communiceren wij open en transparant, staat het teambelang voorop en nemen we gezamenlijk besluiten.

Jij hebt

  • een HBO opleiding op zorg of maatschappelijk gebied
  • ervaring met en assisteert bij trainingen, coaching en intervisie
  • enige kennis van ziektebeelden
  • creativiteit bij het werven van vrijwilligers
  • kennis van de sociale kaart, een auto en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wij bieden

  • een dienstverband van 20 uur per week voor 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging
  • salaris FWG 45 CAO VVT (maximaal 3.153,90 euro / 36 uur)

Open jij het gesprek?

Wij nodigen je van harte uit om te reageren. Voor vragen kun je bellen met Helen van der Jagt, Consulent Respijtzorg via (020) 333 53 53.

We kijken uit naar jouw reactie

Je motivatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 14 juni 2019 mailen naar rbrink@mantelzorgenmeer.nl De gesprekken vinden plaats op 17 en 20 juni 2019.