U bent hier:   > > > Week van de Mantelzorg

Week van de Mantelzorg

  16 10 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Uitnodiging Dag van de Mantelzorg

De Nationale Dag van de Mantelzorg, 10 november komt er weer aan!
Deze schijnwerper op de mantelzorger is meer dan verdiend en nodig. Zeker dit speciale corona-jaar waar het voor iedereen, en zeker voor de mantelzorgers, niet makkelijk is. Deze dag geeft daarom genoeg redenen om weer een ontspannen moment aan te bieden. Dit jaar wel in een ander jasje gestoken.

Wij organiseren van 9 tot en met 14 november allerlei online-activiteiten via Zoom voor  mantelzorgers uit Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn. Als gevolg van de coronacrisis is echt samenkomen helaas niet mogelijk en is voor dit online alternatief gekozen.

Aanmelden

Op website https://mantelzorg.events.evisit.nl staat het activiteitenoverzicht en verdere informatie. Aanmelden is alleen mogelijk via die website. Een mantelzorger kan zich opgeven voor 1 Zoomsessie en iedere mantelzorger moet zich individueel aanmelden. De website is geopend tot en met 28 oktober 17.00 uur. Hierna is aanmelding niet meer mogelijk, ook niet via mail of telefoon.

Wij hopen dat vele mantelzorgers plezier beleven tijdens deze bijzondere Week van de Mantelzorg!

Iedere mantelzorger die staat ingeschreven bij Mantelzorg & Meer ontvangt jaarlijks de uitnodiging voor de Dag van de Mantelzorg. Bent u ook mantelzorger en heeft u geen uitnodiging ontvangen? Schrijf u dan in via dit formulier. Dan houden wij u op de hoogte van nieuws dat voor u van belang kan zijn. 

De activiteiten worden mogelijk gemaakt door financiële steun van onder andere: 
Gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn