U bent hier:   > > > Vakantie en mantelzorg

Vakantie en mantelzorg

  13 05 2019 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Op vakantie of er even tussenuit

Stel u bent mantelzorger en u wilt er een paar dagen tussenuit of u wilt wat langer op vakantie. Maar u weet niet wie er dan bij u thuis bij degene kan blijven voor wie u zorgt. Misschien gaat u daarom niet, terwijl het best even fijn kan zijn om de accu op te laden. Kent u Handen in Huis al?

Handen in Huis

Mantelzorg & Meer werkt samen met de organisatie Handen in Huis. Deze richt zich op de 24-uurs vervanging van de vaste mantelzorgers van degenen die thuis blijven en zorg nodig hebben, door de inzet van deskundige vrijwilligers. Zo kan de mantelzorger met een gerust hart op vakantie gaan. Het is ook mogelijk om deze zorg in te zetten als de vaste mantelzorger voor een planbare opname naar het ziekenhuis moet.  De periode van de vervanging is minimaal twee nachten. Deze dienst wordt betaald vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering van degene die zorg krijgt. Alleen de reiskosten van de vrijwilliger bij de kennismaking zijn voor rekening van de cliënt. Mantelzorg & Meer verzorgt de intake bij u thuis voor Handen in Huis.

Interesse?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en of het voor u iets kan zijn dan kunt u contact opnemen met Mantelzorg & Meer. Voor informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met 020 333 53 53, via e-mail info@mantelzorgenmeer.nl.

Neem ook een kijkje op de site van Handen in Huis