U bent hier:   > > > Uitnodiging Dag van de Mantelzorg 2018

Uitnodiging Dag van de Mantelzorg 2018

  03 10 2018 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Uitnodiging Dag van de Mantelzorg

De Dag van de Mantelzorg, 10 november komt er weer aan! Deze schijnwerper op de mantelzorger is meer dan verdiend en nodig! Want hoewel mantelzorg heel vanzelfsprekend lijkt is het tegelijk ook heel bijzonder. Deze dag geeft ons een goede reden om de mantelzorger ontspanning te bieden. 

Wij organiseren van 7 tot en met 14 november allerlei activiteiten voor  mantelzorgers uit Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer Ouder-Amstel en Uithoorn. 

Aanmelden

Op website https://mantelzorg.events.evisit.nl vindt u het activiteitenoverzicht. De website is geopend tot 21 oktober. U kunt zich aanmelden voor één activiteit binnen of buiten uw woonplaats. 

Telefonisch aanmelden is alleen mogelijk via 085 0170087. 

Kunt u uw verzorgde niet alleen laten of kunt u geen vervoer regelen? Geef dit door dan gaan we samen op zoek naar een oplossing.

Wij hopen vele mantelzorgers te zien op rondom de Dag van de Mantelzorg!

 

Iedere mantelzorger die staat ingeschreven bij Mantelzorg & Meer ontvangt jaarlijks de uitnodiging voor de Dag van de Mantelzorg. Bent u ook mantelzorger en heeft u geen uitnodiging ontvangen? Schrijf u dan in via dit formulier. Dan houden wij u op de hoogte van nieuws dat voor u van belang kan zijn.