U bent hier:   > > > Nieuwe mantelzorgconsulent Yahaira

Nieuwe mantelzorgconsulent Yahaira

  03 06 2019 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Kennismaking 

Yahaira Sanchez is als mantelzorgconsulent de gelederen van Mantelzorg & Meer komen versterken. Een korte kennismaking met deze aanwinst!  

“Sinds 15 mei ben ik werkzaam als Mantelzorgconsulent bij Mantelzorg & Meer. Samen met mijn gezin woon ik met veel plezier in Hoofddorp. In de afgelopen jaren heb ik in de jeugdhulpverlening gewerkt als ambulante coach. Ik ben erg blij dat ik mijn kennis, ervaring en gedrevenheid kan gaan inzetten binnen de regio waarin ik werk”, vertelt Yahaira met een grote glimlach op haar gezicht. 

Jonge mantelzorgers

“Vanuit Mantelzorg & Meer ben ik één van de aanspreekpunten voor de vele mantelzorgers in de gemeente Haarlemmermeer.  Mijn extra aandacht gaat uit naar de jonge mantelzorgers in onze hele regio, de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.  Door het voeren van individuele gesprekken, organiseren van (trainings)activiteiten en informatiebijeenkomsten hoop ik de juiste ondersteuning te geven zodat mantelzorgers de zorg beter vol kunnen houden.”

Yahaira richt zich graag even rechtstreeks tot de mantelzorgers: “Ik hoop u te gaan ontmoeten op één van de vele ontmoetingsplekken of bij u thuis. Voor vragen of een kennismakingsgesprek kunt u altijd contact met mij opnemen. En dat geldt uiteraard voor mantelzorgers van alle leeftijden”, besluit Yahaira deze kennismaking.