U bent hier:   Home   >   Nieuws   >   Mantelzorg

Nieuws: Mantelzorg

 

Mantelzorg en de avondklok

  23 01 2021 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Mantelzorgers mogen noodzakelijke zorg verlenen. Zij moeten wel de 'Eigen verklaring avondklok' kunnen tonen. De laatste informatie over Mantelzorg en de avondklok vindt u op MantelzorgNL.

Lees verder

Opgelucht na persconferentie

  21 01 2021 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Corry Brouwer, mantelzorgmakelaar bij Mantelzorg & Meer, actief in Amstelland en Haarlemmermeer, volgde de persconferentie met spanning. Mantelzorgers zijn opgelucht op het voornemen van het kabinet om mantelzorgers te ontzien, als er straks een avondklok wordt ingesteld.

Lees verder

Cliëntenraad zoekt mantelzorgers

  07 12 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Mantelzorg & Meer valt sinds een jaar onder de MEEr-groep, samen met MEE Amstel en Zaan en MEE Utrecht, Gooi en Vecht. Wij streven naar een gezamenlijk cliëntenraad. Daarom deze oproep aan mantelzorgers om mee te denken.

 

Lees verder

Slimotheek Haarlemmermeer

  23 11 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

In de Slimotheek in de Bibliotheek Hoofddorp-Centrale leent u slimme technologie voor veilig en comfortabel wonen. Voor uzelf, of voor iemand voor wie u zorgt.

Lees verder

‘Ik heb genoten, bedankt!’

  19 11 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Van 9 tot en met 14 november deden zo'n vierhonderd mantelzorgers mee aan de online activiteiten tijdens de Week van de Mantelzorg. Een korte impressie van een geslaagde online week.

Lees verder