U bent hier:   Home   >   Nieuws   >   Mantelzorg

Nieuws: Mantelzorg

 

Waarde mantelzorg 22 miljard per jaar

  25 05 2021 in "Mantelzorg" • door Bron: MantelzorgNL en NPO Radio 1

Voor het eerst is berekend wat de waarde is van mantelzorg voor de maatschappij: 22 miljard per jaar. Mantelzorgers goed ondersteunen loont dus, blijkt uit het onderzoek dat Ecorys uitvoerde in opdracht van MantelzorgNL.

Lees verder

Mantelkracht en online community

  02 03 2021 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Het nieuwe magazine Mantelkracht van MantelzorgNL is uit. Gratis voor leden of te koop via hun site. Daarnaast is MantelzorgNL een online community gestart voor mantelzorgers.

Lees verder

Mantelzorger aan het woord

  22 02 2021 in "Mantelzorg" • door Meer voor Elkaar

Ali is 38 jaar en zorgt al jaren voor zijn chronisch zieke vader en moeder. Dit doet hij niet alleen, maar samen met zijn zusje Sevda. Meer voor Elkaar ging in gesprek met Ali over hoe het is om mantelzorger te zijn, in deze coronatijd. 

Lees verder

Mantelzorger, vraag hulp!

  06 02 2021 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Ook nu de coronamaatregelen zijn aangescherpt blijft Mantelzorg & Meer bereikbaar voor alle mantelzorgers die wonen in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

 

Lees verder

Oplichters actief

  01 02 2021 in "Mantelzorg" • door Bron GGD

Het vaccineren van thuiswonende ouderen van 85 jaar en ouder is gestart. Er zijn signalen dat ouderen worden gebeld door mensen die zich voordoen als GGD-medewerkers. Zij willen een afspraak maken om iemand thuis te vaccineren. Dit klopt niet!

Lees verder