U bent hier:   Home   >   Nieuws   >   Expertise

Nieuws: Expertise

Mantelzorgmakelaar in Nieuwsuur

  12 03 2019 in "Expertise" • door Bron Nieuwsuur

'Mantelzorgmakelaar trekt mensen tegen betaling uit zorgmoeras' luidde de kop van de reportage die Nieuwsuur vorige maand maakte over de inzet van de mantelzorgmakelaar.

Niet gezien? Hier de herkansing.

 

Lees verder

Training en terugkomdagen Ontspoorde Mantelzorg

  19 03 2018 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer

Na het succes van de Training Ontspoorde Mantelzorg afgelopen najaar, volgt er in april nog een training. Voor deelnemers van de vorige training zijn er in april twee terugkomdagen. Speciaal voor zorgprofessionals uit Amstelveen en Aalsmeer.

Lees verder

Jong & Zorgend Eindrapportage

  13 03 2018 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer

Maak gezinsondersteuning toegankelijk voor jonge mantelzorgers en faciliteer laagdrempelig lotgenotencontact. Dit zijn twee van de vier aanbevelingen uit het eindrapport van het project Jong & Zorgend.  Vanaf heden te downloaden. 

Lees verder

Training Ontspoorde mantelzorg

  28 11 2017 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer

Dit najaar zijn zo'n zestig professionals getraind in het kader van het project Ontspoorde Mantelzorg. Margot van de Pol, projectleider bij Mantelzorg & Meer, vertelt hierover. 

Lees verder

Slotsymposium Jong & Zorgend

  23 10 2017 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer

Mantelzorg & Meer heeft het afgelopen jaar zeventig jonge mantelzorgers geïnterviewd en hun ondersteuningsbehoefte onderzocht. Op het Slotsymposium op 16 januari worden de resultaten van dit onderzoek gepresenteerd. 

 

Lees verder

Geaccrediteerde training voor Zorgprofessionals

  04 09 2017 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer

Dit najaar organiseert Mantelzorg & Meer een training over ontspoorde mantelzorg, voor zorgprofessionals werkzaam in Amstelveen en Aalsmeer. Deze training biedt de zorgprofessional handvatten om actie te ondernemen als hij of zij signalen van ontsporing opvangt. 

Lees verder