U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Training en terugkomdagen Ontspoorde Mantelzorg

  19 03 2018 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer

Na het succes van de Training Ontspoorde Mantelzorg afgelopen najaar, volgt er in april nog een training. Voor deelnemers van de vorige training zijn er in april twee terugkomdagen. Speciaal voor zorgprofessionals uit Amstelveen en Aalsmeer.

Lees verder

Jong & Zorgend Eindrapportage

  13 03 2018 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer

Maak gezinsondersteuning toegankelijk voor jonge mantelzorgers en faciliteer laagdrempelig lotgenotencontact. Dit zijn twee van de vier aanbevelingen uit het eindrapport van het project Jong & Zorgend.  Vanaf heden te downloaden. 

Lees verder

Coachfriend Mantelzorg

  12 03 2018 in "Mantelzorg" • door Bron Mezzo

Hoe goed kunt u de zorg voor uw naaste combineren met tijd voor uzelf, werk, vrienden en familie? Gedachten, gevoelens en invloeden vanuit uw omgeving kunnen u hierin soms belemmeren. Wilt u zorgen dat dit meer in balans is? Dan is Coachfriend Mantelzorg van Mezzo voor u interessant.

Lees verder

Belastingspreekuur

  05 03 2018 in "Overig nieuws" • door Bron Participe Amstelland

De belastingaangifte 2017 komt eraan! In de maanden maart en april biedt Participe Amstelland met partners in Aalsmeer en Kudelstaart belastingspreekuren aan.

 

Lees verder

Wandelgroep voor mensen met cognitieve problemen

  12 02 2018 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

De Atletiek Klub Uithoorn (AKU), Mantelzorg & Meer en Videt Uithoorn slaan de handen ineen en starten een wandelgroep voor mensen met cognitieve problemen (geheugenproblemen), die door een mantelzorger verzorgd worden. Samen met actieve vrijwilligers van de AKU Uithoorn kunnen de mensen een heerlijk rondje buiten wandelen en na afloop een kopje koffie of thee drinken.

Lees verder