U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Mantelkracht en online community

  02 03 2021 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Het nieuwe magazine Mantelkracht van MantelzorgNL is uit. Gratis voor leden of te koop via hun site. Daarnaast is MantelzorgNL een online community gestart voor mantelzorgers.

Lees verder

Mantelzorger aan het woord

  22 02 2021 in "Mantelzorg" • door Meer voor Elkaar

Ali is 38 jaar en zorgt al jaren voor zijn chronisch zieke vader en moeder. Dit doet hij niet alleen, maar samen met zijn zusje Sevda. Meer voor Elkaar ging in gesprek met Ali over hoe het is om mantelzorger te zijn, in deze coronatijd. 

Lees verder

Mantelzorger, vraag hulp!

  06 02 2021 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Ook nu de coronamaatregelen zijn aangescherpt blijft Mantelzorg & Meer bereikbaar voor alle mantelzorgers die wonen in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.

 

Lees verder

Oplichters actief

  01 02 2021 in "Mantelzorg" • door Bron GGD

Het vaccineren van thuiswonende ouderen van 85 jaar en ouder is gestart. Er zijn signalen dat ouderen worden gebeld door mensen die zich voordoen als GGD-medewerkers. Zij willen een afspraak maken om iemand thuis te vaccineren. Dit klopt niet!

Lees verder

Mantelzorg en de avondklok

  23 01 2021 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Mantelzorgers mogen noodzakelijke zorg verlenen. Zij moeten wel de 'Eigen verklaring avondklok' kunnen tonen. De laatste informatie over Mantelzorg en de avondklok vindt u op MantelzorgNL.

Lees verder