U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Rozen voor mantelzorgers Haarlemmermeer

  20 05 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Zo’n 2400 mantelzorgers die ingeschreven staan bij Mantelzorg & Meer ontvingen op 18, 19 en 20 mei een roos uit handen van een van de medewerkers. De actie, mogelijk gemaakt door Rabobank Regio Schiphol, leverde verraste en ontroerde gezichten op.

 

Lees verder

Testen coronavirus voor mantelzorgers

  14 05 2020 in "Mantelzorg" • door Bron GGD Amsterdam en GGD Kennemerland

Volgens landelijke beleid kunnen mantelzorgers die zorg verlenen aan een kwetsbare patiënt vanaf 18 mei getest worden op corona wanneer zij klachten hebben passend bij corona. Waar kunt u terecht?

 

 

Lees verder

Bloemen voor mantelzorgers Uithoorn en De Kwakel

  12 05 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Zo’n 400 mantelzorgers die ingeschreven staan bij Mantelzorg & Meer ontvingen op 12 mei een bloemetje uit handen van een van de medewerkers. De actie, mogelijk gemaakt door Rabobank Regio Schiphol, leverde verraste en ontroerde gezichten op.

Lees verder

Bloemen voor mantelzorgers Ouder-Amstel

  07 05 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Zo’n 200 mantelzorgers die ingeschreven staan bij Mantelzorg & Meer ontvingen op 7 mei een bloemetje uit handen van een van de medewerkers. De actie, mogelijk gemaakt door Rabobank Amstel en Vecht, leverde verraste en ontroerde gezichten op.  

Lees verder

Verruiming van regels voor mantelzorgers

  24 04 2020 in "Mantelzorg" • door Bron: MantelzorgNL

Uit de persconferentie van 21 april, het debat in de Tweede Kamer en een brief van minister de Jonge volgt verruiming van de regels voor mantelzorgers. MantelzorgNL zette dit op een rij.

 

Lees verder