U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Online bijeenkomst voor brusjes en jonge mantelzorgers

  08 07 2020 in "Mantelzorg" • door Bron MEE Amstel en Zaan

Mee Amstel en Zaan organiseert speciaal voor brusjes en jonge mantelzorgers online bijeenkomsten, ook tijdens de zomermaanden. Lees meer en meld je aan en ontmoet andere brusjes en jonge mantelzorgers!

Lees verder

Versoepeling voor mantelzorgers per 1 juli

  03 07 2020 in "Mantelzorg" • door Bron: MantelzorgNL

MantelzorgNL heeft de versoepelingen van de coronamaatregelen per 1 juli voor mantelzorgers op een rij gezet.  Zij zijn benieuwd hoe de verdere versoepeling zich de komende weken gaat ontwikkelen.

Lees verder

“We maken er samen iets moois van”

  20 06 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Vijf jaar geleden stond de wereld van Marvin Sutherland en zijn vrouw Maureen volledig op zijn kop. De aandoening MSA, een chronisch progressieve hersenziekte, stormde hun leven binnen. Na de heftige en overweldigende beginperiode spraken ze de intentie uit om er samen iets moois van te maken.

 

 

Lees verder

Tas voor jonge mantelzorgers

  19 06 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Afgelopen week ontvingen jonge mantelzorgers die ingeschreven staan bij Mantelzorg & Meer een tas met informatie, een spel en een cadeaubon.

Lees verder

Week van de jonge mantelzorger

  01 06 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer, bron: MantelzorgNL

Van 1 tot en met 7 juni is de Week van de Jonge Mantelzorger. Een week om aandacht en waardering te vragen voor jongeren die zorgen. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wil met de campagne ‘Deel je zorg’ jonge mantelzorgers stimuleren om over hun zorgen te praten of gebruik te maken van hulp.

Lees verder