U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Groepsapp jonge mantelzorgers

  12 06 2018 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Een van de resultaten uit het onderzoek onder jonge mantelzorgers krijgt nu een vervolg. Een pilot whatsappgroep voor jonge mantelzorgers gaat van start. Daarnaast kunnen jongeren terecht bij Mark Wijnen, mantelzorgconsulent en het aanspreekpunt voor jongeren. 

 

Lees verder

Sporten voor mantelzorgers in Nieuw-Vennep

  04 06 2018 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Met 'Zorg voor de Mantelzorger' wil Sportplaza ontspanning en beweging bieden aan mantelzorgers. Elke donderdag van 10.30-12.00 uur zijn mantelzorgers welkom bij De Estafette in Nieuw-Vennep. 

Lees verder

Mindful omgaan met psychische problemen voor mantelzorgers

  07 05 2018 in "Mantelzorg" • door Bron Prezens

Hebt u dat ook wel eens? Het gevoel er alleen voor te staan. Zorgen over de toekomst, slecht slapen, niet weten hoe je alle ballen in de lucht moet houden? Op 14 mei start Prezens een cursus speciaal voor mantelzorgers van iemand met psychische problemen. 

Lees verder

Infopunt Kudelstaart

  09 04 2018 in "Overig nieuws" • door Mantelzorg & Meer

Het infopunt Kudelstaart biedt informatie, advies en hulp, maar ook een praatje, kopje koffie of gebruik van Internet. Elke derde dinsdag van de maand in de Place2bieb.

 

Lees verder

Informatieavond 16 april over gratis cursus reanimatie

  03 04 2018 in "Mantelzorg" • door Bron: Persbericht Gemeente Amstelveen

De gemeente Amstelveen organiseert samen met de Ambulancedienst, het lokale Rode Kruis en de EHBO-vereniging een informatieavond om het belang van AED's en reanimatie te benadrukken. Het Rode Kruis en de EHBO bieden (gratis voor de eerste 100) trainingen reanimeren aan.

 

Lees verder