U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Mantelzorgmakelaar in Nieuwsuur

  12 03 2019 in "Expertise" • door Bron Nieuwsuur

'Mantelzorgmakelaar trekt mensen tegen betaling uit zorgmoeras' luidde de kop van de reportage die Nieuwsuur vorige maand maakte over de inzet van de mantelzorgmakelaar.

Niet gezien? Hier de herkansing.

 

Lees verder

Wat is respijtzorg?

  25 02 2019 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Als je zorgt voor iemand met een chronisch ziekte, een beperking of met dementie, dan kan het fijn zijn om de zorg even over ter dragen. Dat noem je respijtzorg. 

Bekijk het filmpje met uitleg over respijtzorg van Mantelzorg.nl: de landelijke vereniging voor iedereen die zorgt voor een naaste.

Lees verder

Brussen en Jonge mantelzorgers

  24 01 2019 in "Mantelzorg" • door Bron MEE Amstel en Zaan

MEE Amstel en Zaan organiseert een ontmoetingsavond op 6 februari tussen 19.00 en 20.30 uur voor jongeren tussen de 11 en 18 jaar met een gezinslid met een verstandelijke- of lichamelijke beperking, autisme, hersenletsel of een chronische ziekte. 

Lees verder

Lichtjesloop 2019 Uithoorn voor Elkaar

  22 01 2019 in "Overig nieuws" • door Uithoorn voor Elkaar

Op vrijdag 15 februari is het zover! Jong en oud kan meedoen aan de 2e editie van de UVE-LICHTJESLOOP. Een loop om kennis te maken met andere bewoners, Uithoorn voor Elkaar en met het prachtige Zijdelmeer in het donker. 

Lees verder

‘Wat een gezellige nieuwjaarsborrel’

  21 01 2019 in "Vrijwilligers" • door Mantelzorg & Meer

Op dinsdag 15 januari bezochten vrijwilligers de nieuwjaarsborrel van Mantelzorg & Meer. Met een hapje en een drankje in de hand werd uitbundig bijgepraat en bijzondere ervaringen uitgewisseld.

Lees verder