U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

“We vonden het ontzettend leuk en gezellig!”

  16 10 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Tussen 6 en 9 oktober vond de week van de jonge mantelzorger plaats. Om even wat ontspanning te bieden tussen alle zorg door. De online activiteiten Bingo, Cluedo en Mindfulness bleken een schot in de roos.

Lees verder

Waardering 2020

  13 10 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Mantelzorgers die zijn ingeschreven bij Mantelzorg & Meer krijgen jaarlijks een waardering van de gemeente. Bent u mantelzorger en nog niet ingeschreven? Doe het nu!

Lees verder

Cursus De Zorg de Baas

  17 09 2020 in "Mantelzorg" • door

Als mantelzorger zorgt je intensief voor een naaste die een ziekte of een beperking heeft. Om het zorgen vol te houden is het van belang om zelf gezond te blijven. De cursus ‘De Zorg de Baas’ helpt om stil te staan bij je eigen situatie en waar nodig veranderingen aan te brengen.

 

Lees verder

Bloemen voor mantelzorgers Amstelveen

  10 09 2020 in "Mantelzorg" • door

1200 mantelzorgers uit Amstelveen kregen afgelopen  twee weken een bloem van de gemeente als hart onder de riem en dank voor hun inzet. De medewerkers van Mantelzorg & Meer verrasten de bij hun ingeschreven mantelzorgers thuis.

 

Lees verder

Week van de Jonge Mantelzorger

  01 09 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Mantelzorg & Meer organiseert in de week van de Jonge Mantelzorger drie online activiteiten voor kinderen en jongeren die zorgen. Je kunt kiezen uit Cluedo, Bingo en Mindfulness. We doen dit via Zoom. Meld je snel aan!

Lees verder