U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

‘Ik heb zo genoten!’

  20 11 2014 in "Mantelzorg" • door Ellen Hulsbergen Henning

Ruim zeshonderd mantelzorgers bezochten tussen 10 tot 17 november een van de activiteiten, die Mantelzorg & Meer organiseerde voor de Dag van de Mantelzorg. Zo konden mensen die langdurig en intensief zorgen voor een naaste met een beperking of chronische ziekte, even genieten van onder andere een rondleiding ....

Lees verder

Informatiebijeenkomst over Parkinson

  11 11 2014 in "Mantelzorg" • door Anne-Marie de Rooij

ParkinsonNet Haarlemmermeer en Mantelzorg & Meer organiseren op maandag 17 november van 14.00 tot 16.30 uur een informatiebijeenkomst voor mensen die te maken hebben met parkinson/parkinsonisme en hun naasten.

Lees verder

Cursus Methode Familiezorg goed ontvangen

  06 11 2014 in "Expertise" • door Ellen Hulsbergen

Mantelzorgconsulent Anne-Marie de Rooij trainde onlangs een groep zorgprofessionals in de Methode Familiezorg. Deze driedaagse training geeft inzicht in de relatie van chronisch zieken met hun naasten, en wat een professional hierin kan betekenen. 

Lees verder

Seniorenbeurs Haarlemmermeer

  09 10 2014 in "Expertise" • door Ellen

Zaterdag 27 september vond de seniorenbeurs in Hoofddorp plaats.  Mantelzorgers werden voorafgaand aan de beurs uitgenodigd voor een speciaal programma. Haarlemmermeer TV sprak met hen.  

Lees verder

Mantelzorg & Meer

  18 09 2014 in "Expertise" • door Ellen

Mantelzorg & Meer is de nieuwe naam van het Mantelzorg Steunpunt. Nieuw, omdat wij meer doen dan de oude naam deed vermoeden. 

Lees verder