U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Zes vergoedingen voor mantelzorgers

  11 05 2015 in "Mantelzorg" • door Bron: Mezzo

Als mantelzorger kunt u aanspraak maken op een aantal vergoedingen. Zo zijn er vergoedingen voor reizen en parkeren en is er extra kinderbijslag voor gehandicapte kinderen. Mezzo heeft de mogelijkheden voor u op een rij gezet. Doe er uw voordeel mee. 

Lees verder

Samen met de huisarts

  01 05 2015 in "Mantelzorg" • door Bron Mezzo

Voor u als mantelzorger is de huisarts een belangrijke partner in de zorg voor uw naaste. Maar de huisarts is er ook voor uzelf. Mezzo, de landelijke vereniging voor iedereen die zorgt voor een naaste, geeft acht tips voor een vruchtbare samenwerking.

Lees verder

Informatief Mantelzorgcafé PGB

  16 04 2015 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Het persoonsgebonden budget vormde het thema van het Mantelzorgcafé op 9 april in Nieuw Vennep. Een helder persoonlijk plan geeft het beste resultaat op een goede indicatie, aldus de heer Van der Knijff  van Per Saldo. 

Lees verder

“In de zorg voor de ander, jezelf blijven zien”

  13 04 2015 in "Mantelzorg" • door Ellen Hulsbergen Henning

De titel zegt het al: in het zorgen voor de ander, jezelf niet uit het oog verliezen. Op donderdag 7 mei staat het Mantelzorgcafé in het teken van dit thema met als gastspreker Marjo Brouns, ervaringsdeskundige en blogger. Kom, luister en praat mee!

marjo brouns 200x200

Lees verder

Aandacht voor jonge mantelzorgers

  18 03 2015 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Samen met de gemeente Amstelveen ontwikkelt Mantelzorg & Meer een plan om de jonge mantelzorger te bereiken en te ondersteunen.  RTV Amstelveen sprak met de wethouder en onze mantelzorgconsulente en maakte er een item van. Kijk naar het korte filmpje. Ben jij een jonge mantelzorger, meld je dan aan!  

Lees verder

Mantelzorg & Meer op Open Dag van de Zorg

  17 03 2015 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer

Kom 21 maart naar Mantelzorg & Meer tijdens de Open Dag van de Zorg in Ziekenhuis Amstelland. Bezoek onze kraam en kijk wat wij voor u kunnen betekenen! Tussen 10.00 uur en 16.00 uur bent u van harte welkom. 

Lees verder