U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Aandacht voor jonge mantelzorgers

  18 03 2015 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Samen met de gemeente Amstelveen ontwikkelt Mantelzorg & Meer een plan om de jonge mantelzorger te bereiken en te ondersteunen.  RTV Amstelveen sprak met de wethouder en onze mantelzorgconsulente en maakte er een item van. Kijk naar het korte filmpje. Ben jij een jonge mantelzorger, meld je dan aan!  

Lees verder

Mantelzorg & Meer op Open Dag van de Zorg

  17 03 2015 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer

Kom 21 maart naar Mantelzorg & Meer tijdens de Open Dag van de Zorg in Ziekenhuis Amstelland. Bezoek onze kraam en kijk wat wij voor u kunnen betekenen! Tussen 10.00 uur en 16.00 uur bent u van harte welkom. 

Lees verder

Training Professionals

  17 02 2015 in "Expertise" • door Anne-Marie de Rooij

Wat willen bewoners van verpleeghuizen en hun naasten? Deze vraag moet leidend zijn voor de zorg die ze krijgen. Dit staat in het nieuwe plan voor verpleeghuiszorg dat Staatssecretaris van Rijn (VWS) deze week presenteerde. Professionals trainen in Familiezorg, is volgens Mantelzorg & Meer een randvoorwaarde om tot succes te komen.  

Lees verder

Gratis Verwenweekend

  17 02 2015 in "Mantelzorg" • door Bron: Mezzo

Is iemand uit jouw gezin langdurig ziek? Dan is het gratis verwenweekend van Care4Kids Event Heino wellicht iets voor jullie. Lees snel verder hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen! 

Lees verder

Spaanssprekende vrijwilligers gezocht

  29 01 2015 in "Vrijwilligers" • door Mantelzorg & Meer

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk in de zorg en spreekt u een goed woordje Spaans? Mantelzorg & Meer kan u inzetten bij chronisch zieken of mensen met een beperking met een Spaanse achtergrond of die graag Spaans spreken.

spaanse vlag

Lees verder

Handig overzicht hervormingen

  19 01 2015 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer via Vilans

Vilans heeft een duidelijk overzicht gemaakt over de hervormingen van zorg en ondersteuning. Daarbij de belangrijkste veranderingen in het kort aangegeven. Voor professionals en voor ieder ander die geinteresseerd is een aanrader!

Lees verder