U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Bedankt dat je er bent, vrijwilliger!

  03 08 2015 in "Vrijwilligers" • door Mantelzorg & Meer

Wij zijn ontzettend blij met al onze vrijwilligers, die zich wekelijks inzetten voor mantelzorgers en degene voor wie zij zorgen. Wij hebben nog meer hulpvragen, misschien wel een die prima bij u past. 

Bedankt dat je er bent vrijwilliger 300 200

Lees verder

Een toegankelijk dagje Amsterdam

  20 07 2015 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Zorgt u voor iemand die slecht ter been, rolstoelgebonden is of in een scootmobiel rijdt? Dan denk je niet meteen aan een gezellig dagje Amsterdam, met alle stoepen en drempels die een leuk uitje flink in de weg kunnen staan.

amsterdam 300 150

Lees verder

Mantelzorg en vakantie

  06 07 2015 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Stel u bent mantelzorger en u wilt er een paar dagen tussenuit of u wilt wat langer op vakantie. Maar u weet niet wie er dan bij u thuis bij degene kan blijven voor wie u zorgt. Misschien gaat u daarom niet, terwijl het best even fijn kan zijn om de accu op te laden. Daar is een oplossing voor!

Lees verder

Oproep Alzheimer Nederland

  02 07 2015 in "Overig nieuws" • door Mantelzorg & Meer

Wilt u meedenken met Alzheimer Nederland om in uw gemeente de zorg voor mensen met dementie en hun familie te verbeteren?

Lees verder

Spierathlon in Ouder-Amstel

  08 06 2015 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer

Zaterdag 13 juni vormt de Ouderkerkerplas voor de eerste keer het toneel voor de Spierathlon. Ruim 100 teams staan aan de start aan van dit evenement, georganiseerd door Spieren voor Spieren. Van den Hoogenband, De Boer en Vlaar doen mee. 

Lees verder

Kunst om te verwerken

  02 06 2015 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Het leven van Marion ten Broeke veranderde in november 2011 in een klap. Haar man Kees kreeg een herseninfarct. De afgelopen jaren kregen haar emoties vorm in zeven "verwerkingskleden".  

Verwerkingskleed 300 200

Lees verder