U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Mantelzorg & Meer op Open Dag van de Zorg

  17 03 2015 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer

Kom 21 maart naar Mantelzorg & Meer tijdens de Open Dag van de Zorg in Ziekenhuis Amstelland. Bezoek onze kraam en kijk wat wij voor u kunnen betekenen! Tussen 10.00 uur en 16.00 uur bent u van harte welkom. 

Lees verder

Training Professionals

  17 02 2015 in "Expertise" • door Anne-Marie de Rooij

Wat willen bewoners van verpleeghuizen en hun naasten? Deze vraag moet leidend zijn voor de zorg die ze krijgen. Dit staat in het nieuwe plan voor verpleeghuiszorg dat Staatssecretaris van Rijn (VWS) deze week presenteerde. Professionals trainen in Familiezorg, is volgens Mantelzorg & Meer een randvoorwaarde om tot succes te komen.  

Lees verder

Gratis Verwenweekend

  17 02 2015 in "Mantelzorg" • door Bron: Mezzo

Is iemand uit jouw gezin langdurig ziek? Dan is het gratis verwenweekend van Care4Kids Event Heino wellicht iets voor jullie. Lees snel verder hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen! 

Lees verder

Spaanssprekende vrijwilligers gezocht

  29 01 2015 in "Vrijwilligers" • door Mantelzorg & Meer

Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk in de zorg en spreekt u een goed woordje Spaans? Mantelzorg & Meer kan u inzetten bij chronisch zieken of mensen met een beperking met een Spaanse achtergrond of die graag Spaans spreken.

spaanse vlag

Lees verder

Handig overzicht hervormingen

  19 01 2015 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer via Vilans

Vilans heeft een duidelijk overzicht gemaakt over de hervormingen van zorg en ondersteuning. Daarbij de belangrijkste veranderingen in het kort aangegeven. Voor professionals en voor ieder ander die geinteresseerd is een aanrader!

Lees verder

Vrijwillige thuiscoach worden?

  13 01 2015 in "Overig nieuws" • door Leonie Verhoeff

Staat u stevig in uw schoenen, deinst u niet terug voor weerstand en heeft u geduld en coachingskwaliteiten? Wilt u een ander op weg helpen en heeft u tijd om zich vrijwillig in te zetten?

Lees verder