U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Senioren Informatie Markt Uithoorn

  14 09 2015 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Komt u ook naar de stand van Mantelzorg & Meer op de Senioren Informatiemarkt in Uithoorn? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan. Bent u mantelzorger? Dan horen wij graag uw ervaringen. 

Lees verder

Haarlemmermeervoorelkaar van start

  08 09 2015 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer, bron Haarlemmermeer.nl

De inwoners en organisaties in Haarlemmermeer zijn een spiksplinternieuwe site voor het aanbieden en vragen van vrijwillige hulp rijker. Haarlemmermeervoorelkaar.nl  is een online marktplaats voor vrijwillige inzet.

Lees verder

Lancering AmstelveenvoorElkaar tijdens Vitaalplus Markt

  07 09 2015 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Zaterdag 19 september lanceert de Vrijwilligerscentrale Amstelland een nieuwe website: www.AmstelveenvoorElkaar.nl. Deze website brengt vragers en aanbieders van hulp op een veilige en betrouwbare manier met elkaar in contact.

Lees verder

Mantelzorgers, tips voor steun

  24 08 2015 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer, bron Mezzo

Vormen uw mantelzorgtaken een zware belasting voor u? Komt u niet meer aan andere dingen toe of heeft u het gevoel dat u in een isolement raakt? Dan is het goed om te kijken of er mensen in uw sociale netwerk zijn die u kunnen helpen. Mezzo, de landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die zorgt voor een ander, geeft tips. Zodat u de zorg af en toe kunt overdragen. 

Lees verder

Aanbod voor mantelzorgers GGZ

  10 08 2015 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer

Voor mantelzorgers van mensen met psychische problemen zijn er nog enkele plekken vrij bij diverse cursussen van Prezens. De cursussen Omgaan met psychische problemen en Omgaan met borderline in Hoofddorp worden gegeven samen met een mantelzorgconsulent van Mantelzorg & Meer. 

Lees verder

Bedankt dat je er bent, vrijwilliger!

  03 08 2015 in "Vrijwilligers" • door Mantelzorg & Meer

Wij zijn ontzettend blij met al onze vrijwilligers, die zich wekelijks inzetten voor mantelzorgers en degene voor wie zij zorgen. Wij hebben nog meer hulpvragen, misschien wel een die prima bij u past. 

Bedankt dat je er bent vrijwilliger 300 200

Lees verder