U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Week van de Mantelzorg

  11 11 2019 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Honderden mantelzorgers bezochten deze week een van de activiteiten tijdens de Week van de Mantelzorg. Culinair, sportief, cultureel of creatief. Voor de jonge mantelzorgers was er Glowgolf en voor de volwassenen, bowlen, bloemen, dineren, een rondleiding in het museum en een vertelling door een boswachter. 

Lees verder

Onderzoek “Werk & Mantelzorg” Universiteit Leiden

  01 11 2019 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

De Universiteit van Leiden  doet onderzoek naar het vinden van de beste ondersteuning voor werkende mantelzorgers. Bent u werkende mantelzorger?  Doe mee, vul de vragenlijst in en maak kans op een cadeaubon van 10 euro!

 

Lees verder

Mantelzorgwaardering

  30 10 2019 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

In de komende weken ontvangen mantelzorgers onder bepaalde voorwaarden de mantelzorgwaardering. Op de site van de gemeente vindt u meer informatie hierover.  

Lees verder

Filmtip: De Liefhebbers

  22 10 2019 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Een film over familiebanden en Alzheimer. De onderlinge relaties komen op scherp te staan als blijkt dat hun vader al een jaar worstelt met beginnende dementie. Voor ieder lid van het gezin start een eigen acceptatieproces. Vanaf 24 oktober in de bioscoop. 

 

 

Lees verder

Meer voor Elkaar informatiemarkt

  10 10 2019 in "Overig nieuws" • door Bron Haarlemmermeer, Meer voor Elkaar

Wilt u meer informatie over langer zelfstandig wonen en fit ouder worden? Bent u benieuwd naar activiteiten in uw buurt of vrijwilligerswerk? Of bent u zoek naar mantelzorgondersteuning? Bezoek zaterdag 19 oktober  van 10.00 tot 15.00 uur: de Meer voor Elkaar Infomarkt in Hoofddorp.

 

Lees verder