U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Filmtip: De Liefhebbers

  22 10 2019 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Een film over familiebanden en Alzheimer. De onderlinge relaties komen op scherp te staan als blijkt dat hun vader al een jaar worstelt met beginnende dementie. Voor ieder lid van het gezin start een eigen acceptatieproces. Vanaf 24 oktober in de bioscoop. 

 

 

Lees verder

Meer voor Elkaar informatiemarkt

  10 10 2019 in "Overig nieuws" • door Bron Haarlemmermeer, Meer voor Elkaar

Wilt u meer informatie over langer zelfstandig wonen en fit ouder worden? Bent u benieuwd naar activiteiten in uw buurt of vrijwilligerswerk? Of bent u zoek naar mantelzorgondersteuning? Bezoek zaterdag 19 oktober  van 10.00 tot 15.00 uur: de Meer voor Elkaar Infomarkt in Hoofddorp.

 

Lees verder

De smaak van leven

  01 10 2019 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

TN-dem, Stichting Tijd voor Naasten, biedt op 8 en 9 november de training "De smaak van leven"aan voor mantelzorgers en naasten. Deze groep therapeuten, die elk binnen hun eigen specialisme, jarenlange ervaring hebben met het begeleiden van ernstig en langdurig zieken en hun naasten, bieden deze training aan op basis van vrijwillige donatie. Er is nog plaats!  

Lees verder

Week tegen Eenzaamheid

  19 09 2019 in "Overig nieuws" • door Bron Haarlemmermeer, Meer voor Elkaar

Nieuwe mensen leren kennen of deelnemen aan een leuke activiteit? Kom erbij en doe mee! Meld je aan voor een activiteit tijdens de Week tegen Eenzaamheid in Haarlemmermeer van 1 tot en met 8 oktober. 

 

Lees verder

Sporten voor mantelzorgers in Nieuw-Vennep

  12 09 2019 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Met 'Zorg voor de Mantelzorger' wil Sportplaza ontspanning en beweging bieden aan mantelzorgers. Elke donderdag van 10.30-12.00 uur zijn mantelzorgers welkom bij De Estafette in Nieuw-Vennep. Doe een keer mee! 

Lees verder

Vrijwilligersmarkt in Uithoorn

  27 08 2019 in "Vrijwilligers" • door Mantelzorg & Meer

Op zoek naar vrijwilligerswerk maar niet weten wat je precies wil doen ? Maak kennis met allerlei organisaties op de Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis in Uithoorn. Op 21 september tussen 12 en 14 uur ben je van harte welkom. 

Lees verder