U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Wilt u meer contact of hulp?

  02 07 2019 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Stelt u zich eens voor: U wordt wakker en in ene is uw wereld totaal anders. Geen lange eenzame dagen meer. Niet meer het gevoel dat u er alleen voor staat. Niet meer zonder hulp of aanspraak het leven door. 

 

Lees verder

Stage voor student Social Work

  18 06 2019 in "Overig nieuws" • door Mantelzorg & Meer

Ben jij student Social Work en op zoek naar een stage plek in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel of Uithoorn? Wij maken graag kennis met je! 

 

Lees verder

Zakboek Mantelzorg en Werk

  07 06 2019 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Een op de vier werknemers combineert de zorg voor een naaste met een betaalde baan. Om te zorgen dat je werk, zorg en vrijetijdsbesteding naast elkaar kunt blijven doen, is het belangrijk dat je een goede balans vindt. Dit zakboek helpt! 

Lees verder

Nieuwe mantelzorgconsulent Yahaira

  03 06 2019 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Yahaira Sanchez is als mantelzorgconsulent de gelederen van ons team in gemeente Haarlemmermeer komen versterken. Daarnaast is zij het aanspreekpunt voor jonge mantelzorgers uit de hele regio. Een korte kennismaking met deze aanwinst.  

Lees verder

Workshop kickboksen voor jongeren

  27 05 2019 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

 3 tot 9 juni is de week van de Jonge Mantelzorger: Ook jij telt mee! 

Heb je zin in een sportieve workshop met andere jongeren die zorgen? Mantelzorg & Meer organiseert samen met Team Sportservice Haarlemmermeer een gratis workshop Kickboksen op 6 juni in Hoofddorp. Kom ook! 

Lees verder

Vakantie en mantelzorg

  13 05 2019 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

U wilt er een paar dagen tussenuit of u wilt wat langer op vakantie. Maar u weet niet wie er dan bij u thuis bij degene kan blijven voor wie u zorgt. Misschien gaat u daarom niet, terwijl het best even fijn kan zijn om de accu op te laden. Kent u Handen in Huis al?

Lees verder