U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Overzicht initiatieven Coronahulp

  23 03 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

De Coronacrisis leidt tot steeds meer  initiatieven om hulp te bieden en te vragen.  In de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn wordt momenteel hard gewerkt om de initiatieven voor de Coronahulp in kaart te brengen. Kijk hier voor de lijst die ons tot nu toe bekend is.

 

Lees verder

Hulp nodig?

  24 03 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

De druk op u als mantelzorger neemt steeds verder toe en kan u boven het hoofd groeien. Wij zijn er voor u! Bel 020 512 7250

Lees verder

Continuïteit ondersteuning door Mantelzorg & Meer

  17 03 2020 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Mantelzorg &  Meer heeft de afgelopen dagen maatregelen genomen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus. Wij hebben ons daarbij laten leiden door de landelijke instructies waarin opgedragen is vanuit huis te werken en fysiek contact met anderen te mijden. Wat betekent dat voor onze dienstverlening?

Lees verder

Bezorgd naar school

  10 03 2020 in "Expertise" • door Bron SCP

Een op vijf scholieren woont samen met een langdurig ziek gezinslid en heeft een verhoogde kans op psychosomatische klachten. Voldoende steun uit de omgeving kan helpen. Dit blijkt uit Bezorgd naar school. Kwaliteit van leven van scholieren met een langdurig ziek gezinslid, een onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) en de Vrije Universiteit (VU) Amsterdam.

Lees verder