U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

3-minuten check

  23 04 2018 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Bent u mantelzorger? Met deze check brengt u in drie minuten uw situatie in kaart. Gaat het zorgen u goed af? Valt het soms zwaar of merkt u dat het zorgen te veel wordt? 

 

Lees verder

Mindful omgaan met psychische problemen voor mantelzorgers

  07 05 2018 in "Mantelzorg" • door Bron Prezens

Hebt u dat ook wel eens? Het gevoel er alleen voor te staan. Zorgen over de toekomst, slecht slapen, niet weten hoe je alle ballen in de lucht moet houden? Op 14 mei start Prezens een cursus speciaal voor mantelzorgers van iemand met psychische problemen. 

Lees verder

Infopunt Kudelstaart

  09 04 2018 in "Overig nieuws" • door Mantelzorg & Meer

Het infopunt Kudelstaart biedt informatie, advies en hulp, maar ook een praatje, kopje koffie of gebruik van Internet. Elke derde dinsdag van de maand in de Place2bieb.

 

Lees verder

Informatieavond 16 april over gratis cursus reanimatie

  03 04 2018 in "Mantelzorg" • door Bron: Persbericht Gemeente Amstelveen

De gemeente Amstelveen organiseert samen met de Ambulancedienst, het lokale Rode Kruis en de EHBO-vereniging een informatieavond om het belang van AED's en reanimatie te benadrukken. Het Rode Kruis en de EHBO bieden (gratis voor de eerste 100) trainingen reanimeren aan.

 

Lees verder

Sporten voor mantelzorgers in Nieuw-Vennep

  26 03 2018 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Met 'Zorg voor de Mantelzorger' wil Sportplaza ontspanning en beweging bieden aan mantelzorgers. Elke donderdag van 10.30-12.00 uur zijn mantelzorgers welkom bij De Estafette in Nieuw-Vennep. 

Lees verder

Training en terugkomdagen Ontspoorde Mantelzorg

  19 03 2018 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer

Na het succes van de Training Ontspoorde Mantelzorg afgelopen najaar, volgt er in april nog een training. Voor deelnemers van de vorige training zijn er in april twee terugkomdagen. Speciaal voor zorgprofessionals uit Amstelveen en Aalsmeer.

Lees verder