U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Slotsymposium Jong & Zorgend

  23 10 2017 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer

Mantelzorg & Meer heeft het afgelopen jaar zeventig jonge mantelzorgers geïnterviewd en hun ondersteuningsbehoefte onderzocht. Op het Slotsymposium op 16 januari worden de resultaten van dit onderzoek gepresenteerd. 

 

Lees verder

“Ik was er echt even uit”

  14 11 2017 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Ruim zeshonderdvijftig mantelzorgers bezochten tussen 6 en 13 november een van de activiteiten, die Mantelzorg & Meer organiseerde voor de Dag van de Mantelzorg. Een impressie. 

Lees verder

Thema-avond Autisme en Communicatie

  14 11 2017 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Op 28 november organiseert Mantelzorg & Meer samen met het Autisme Info Centrum Hoofddorp een thema-avond over Autisme en Communicatie. Een must voor iedereen die omgaat met iemand met Autisme. 

Lees verder

Verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente

  30 10 2017 in "Overig nieuws" • door Mantelzorg & Meer

Nederland Onbeperkt en Ongehinderd zijn op zoek naar de Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland. Zij roepen mensen met een beperking, hun familie en mantelzorgers op om de toegankelijkheid van hun gemeente te beoordelen via een korte online vragenlijst.

Lees verder

Nieuwe Sociale Kaart Haarlemmermeer

  12 10 2017 in "Overig nieuws" • door Mantelzorg & Meer

Woont u in de gemeente Haarlemmermeer? Heeft u vragen over zorg, geldzaken, werk, gezin, gezondheid, wonen of activiteiten in uw buurt? Kijk  op de vernieuwde sociale kaart. 

Lees verder