Nieuwe wandelgroep en een digitaal koffie uurtje in Haarlemmermeer

Vanaf de zomer van 2022 heeft Mantelzorg & Meer nieuw aanbod voor inwoners van Haarlemmermeer. Maandelijks is er een wandelgroep en wekelijks is er een digitaal koffie-uurtje voor mantelzorgers. Beide activiteiten zijn er in eerste instantie in ieder geval tot begin 2023.

Wandelgroep

De wandelgroep is elke derde donderdag van maand. Wandelen in de natuur ontspant. Je komt tijdens het wandelen op een laagdrempelige manier in contact met andere mantelzorgers waarmee je ervaringen kunt delen en herkenning kunt vinden. Er wandelt altijd een medewerker van Mantelzorg & Meer mee.

De wandelingen zijn van 10.30 tot 12.00 uur. Na afloop sluiten we af met een kopje koffie of thee. Verzamelen, om 10.15 uur, bij Restaurant Long Island, IJweg 1270, Hoofddorp. Aanmelden kan via www.mantelzorgenmeer.nl of bel 020 5127250 (deelname is kosteloos).

Digitaal koffie-uurtje

Elke dinsdagochtend is er van 10.30 tot 11.30 uur een digitaal koffiemomentje voor mantelzorgers die behoefte hebben aan een praatje met andere mantelzorgers in Haarlemmermeer. Dat kan zijn om ervaringen te delen maar ook ‘gewoon’ gezellig zijn om even de zinnen te verzetten. Het koffie-uurtje gaat via Zoom. Als je interesse hebt om deel te nemen, kun je een mailtje sturen naar info@mantelzorgenmeer.nl. Je krijgt dan een link toegestuurd waarmee je kunt inloggen.

Scroll to top