U bent hier:   Home   >   Mantelzorg   >   Agenda   >   Algemeen   >   Online Mantelzorgcafé ‘Familierelaties en mantelzorg’

Online Mantelzorgcafé ‘Familierelaties en mantelzorg’

18 maart  •  Online  •  

Familiebanden en mantelzorgen

Zorgen voor je ouders, dat doe je gewoon. Volgens deskundigen een ingebakken loyaliteit, maar gemakkelijk is het niet. De één doet meer dan de ander, de één kan meer dan de ander, de één doet het beter dan de ander of de één doet het anders dan de ander.

Het kan ingrijpende gevolgen hebben voor de relatie tussen broers en zussen wanneer ze gaan zorgen voor een moeder of vader. Oud zeer kan naar boven komen, gevoelens van onmacht, jaloezie, eenzaamheid, schuld en het verlangen naar begrip. Bij mantelzorg is er veel te leren over jezelf, de relatie met je broers en zussen en de waarde van familiebanden.

Inhoud

Tijdens dit online mantelzorgcafé zal gastspreker Annet Peetoom geïnterviewd worden over haar boek Blaren op de hiel. In zestien verhalen, met op de werkelijkheid gebaseerde situaties, schrijft zij over de ingrijpende gevolgen voor de relatie tussen broers en zussen wanneer ze gaan zorgen voor een moeder of vader. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen en geven twee van onze mantelzorgconsulenten informatie over de ondersteuning die Mantelzorg & Meer aan u kan bieden. Kortom:

  • Interview met auteur Annet Peetoom
  • Gelegenheid voor vragen
  • Informatie over ondersteuning

Datum en tijd

18 maart 19.30 – 21.00 uur

Aanmelden

Het Mantelzorgcafé is speciaal bedoeld voor mantelzorgers uit Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn. Deelname is kosteloos. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 020 5127250.

Aanmelden, voor 11 maart,  kan via onderstaand formulier of telefonisch. Er zijn maximaal 15 deelnemers. U ontvangt voor aanvang van het Mantelzorgcafé een zoom link.

Om u aan te melden voor deze bijeenkomst / cursus vult u de volgende gegevens in: