U bent hier:   Home   >   Mantelzorg   >   Agenda   >   Algemeen   >   Online Brussen en jonge mantelzorgers bijeenkomst

Online Brussen en jonge mantelzorgers bijeenkomst

23 april  •  Bij jou thuis  •  

Samen online, speciaal voor jou!

Heb jij een broer of zus met een beperking? Is je moeder altijd ziek of heeft je vader een handicap?

Jij houdt waarschijnlijk vaak rekening met je broer, zus of ouder die meer aandacht en zorg nodig heeft. Maar je kan je ook zorgen maken of misschien is er niet altijd aandacht voor jou. Vrienden weten vaak niet wat het betekent om een bijzonder gezinslid te hebben. Daarom is het fijn om andere jongeren te ontmoeten die ook uit een speciaal gezin komen.

In de afgelopen weken is er veel veranderd: geen school, thuisblijven, geen feestjes enz. Wat betekent dit voor jou en je familie? Wat zijn de leuke, fijne kanten aan het thuiszijn?

Doe je mee aan de online bijeenkomst?

 

Datum en tijd

donderdag 23 april 2020, van 15:00 uur tot 16.00 uur
Leeftijd: 12 tot 24 jaar

Meld je vóór 20 april 2020 aan via m.droomers@mee-az.nl. Vermeld in dit mailtje je naam, achternaam, je geboortedatum en je adres

Hoe gaan we het doen?

Via ZOOM! Dit is een online programma waar er met meerdere mensen tegelijk een groepsgesprek gehouden kan worden. Belangrijk is dat je een camera op jouw laptop/computer hebt. Als je niet via een computer/laptop kan deelnemen, dan kan dit ook via een smartphone. Er wordt dan een sms gestuurd met de link zodat je kan aansluiten. Als dit een optie voor jou is, geef dan het telefoonnummer door waarop wij jou kunnen bereiken.

Hoe kom je in ZOOM?

Je krijgt woensdag 22 april 2020 een extra e-mail met de twee stappen om in het groepsgesprek te komen met de andere deelnemers! Lukt het je donderdag 23 april niet om in te loggen? Dan bellen wij jou op en zullen we je helpen!