U bent hier:   Home   >   Mantelzorg   >   Agenda   >   Algemeen   >   Online Brusjes en jonge mantelzorgers bijeenkomst

Online Brusjes en jonge mantelzorgers bijeenkomst

15 april  •  Bij jou thuis  •  

Bingo en meer

Heb jij een broer of zus met een beperking? Is je moeder altijd ziek of heeft je vader een handicap?

Jij houdt waarschijnlijk vaak rekening met je broer, zus of ouder die meer aandacht en zorg nodig heeft. Maar je kan je ook zorgen maken of misschien is er niet altijd aandacht voor jou. Vriendjes weten vaak niet wat het betekent om een bijzonder gezinslid te hebben. Daarom is het fijn om andere kinderen te ontmoeten die ook uit een speciaal gezin komen.

Datum en tijd woensdag 15 april 2020, van 15:00 uur tot 16.00 uur
Leeftijd: 8 tot 12 jaar

Wat gaan we doen?

We gaan bingo spelen! Heb ook een voorwerp bij de hand wat iets over jou zegt, en een voorwerp wat iets over jouw broer/zus zegt. Bijvoorbeeld: jij houdt van bakken, je laat een deegroller zien. Jouw broer/zus houdt van puzzelen, je laat zijn/haar favoriete puzzel zien.

Hoe gaan we het doen?

Via ZOOM! Dit is een online programma waar er met meerdere mensen tegelijk een groepsgesprek gehouden kan worden. Belangrijk is dat je een camera op jouw laptop/computer hebt. Als je niet via een computer/laptop kan deelnemen, dan kan dit ook via een smartphone. Er wordt dan een sms gestuurd met de link zodat je kan aansluiten. Als dit een optie voor jou is, geef dan het telefoonnummer door waarop wij jou kunnen bereiken.

Hoe komen jullie in ZOOM?

Jullie krijgen maandag 13 april 2020 een extra e-mail met de twee stappen om in het groepsgesprek te komen met de andere deelnemers! Lukt het je woensdag 15 april niet om in te loggen? Dan bellen wij jou op en zullen we je helpen!
Wil jij je graag aanmelden voor de Brusjes en jonge mantelzorgers bijeenkomst?
Meld je dan vóór 13 april 2020 aan via M.van.der.meer@mee-az.nl. Vermeld in dit mailtje je naam, achternaam, je geboortedatum en je adres.

 

De bijeenkomst wordt georganiseerd door MEE Amstel en Zaan en Mantelzorg & Meer