U bent hier:   Home   >   Mantelzorg   >   Agenda   >   Algemeen   >   E-learning”De Zorg de Baas”

E-learning”De Zorg de Baas”

  •    •  

Als mantelzorger zorgt u intensief voor een naaste die een ziekte of een beperking heeft. Uw kind, uw vader of moeder, een ander familielid, een buurvrouw of goede vriend. Het is van belang dat u zelf ook gezond blijft.  Soms is het moeilijk om de balans te bewaren en niet over grenzen te gaan.  Bij de e-learning ‘De zorg de baas’ leert u stil te staan bij uw eigen situatie en waar nodig veranderingen aan te brengen.

Omslag in denken

Een belangrijk onderdeel van de cursus is dat u zich bewust wordt van uw eigen gedachtes en gevoelens. Dit helpt u bij het hulp vragen en voor uzelf opkomen. U krijgt daardoor meer energie.

De cursus bestaat uit vijf modules, die u online zelfstandig doorloopt. U kunt tijdens het doorlopen van de modules terugvallen op ondersteuning van een mantelzorgconsulent, als u dat wenst.  

Inhoud

Module  1   Stilstaan bij het zorgen
                    Omgaan met gevoelens

Module 2   Draaglast / draagkracht
                    Hulp vragen

Module  3  Anders leren denken

Module 4   Communicatie en assertiviteit

Module 5   Verlieservaringen bij mantelzorgers

Data 

U kunt op elk tijdstip beginnen met de cursus.

Kosten

De cursus is kosteloos.

Aanmelden

Via 020-5127250 of onderstaand aanmeldformulier. Na aanmelding ontvangt u binnen een paar dagen een mail met een link voor de cursus. Mocht u nog niet ingeschreven staan als mantelzorger bij Mantelzorg & Meer dan ontvangt u eerst een mail om u in te schrijven. 

    Om u aan te melden voor deze bijeenkomst / cursus vult u de volgende gegevens in: