U bent hier:   Home   >   Mantelzorg   >   Agenda   >   Algemeen   >   Coachfriend Mantelzorg

Coachfriend Mantelzorg

  •    •  

Coachfriend Mantelzorg

Coachfriend Mantelzorg is een online coachprogramma van tien weken. U werkt aan uw persoonlijke ontwikkeling en veerkracht door het doen van opdrachten. Dit kan eenvoudig thuis van achter uw computer. Een online coach van MantelzorgNL, de landelijke vereniging voor mantelzorgers, helpt u daarbij. 

In beweging

Coachfriend Mantelzorg is een samenwerking tussen MantelzorgNL en Coachfriend en is speciaal ontwikkeld voor mantelzorgers. Het uitgangspunt is dat u nieuwe vaardigheden en gedrag vooral leert door te doen. De oefeningen vragen u dan ook om in actie te komen. En om daarna te kijken naar uw ervaringen. Het gaat hierbij niet om goed of fout, het is geen examen. Het gaat er om dat u (soms letterlijk) in beweging komt en stappen buiten uw comfortzone zet. Het ontwikkeltraject biedt waardevolle inzichten en ervaringen. 

Voor leden van MantelzorgNL is de cursus kosteloos. 

Meer informatie via MantelzorgNL

Iets anders?

Bent u meer op zoek naar een cursus Omgaan met bijvoorbeeld dementie, een chronische ziekte, niet aangeboren hersenletsel of psychische problemen? En doet u dat graag samen met anderen in een soortgelijke situatie? Kijk dan eens verder op onze agenda voor mantelzorgers! Daar vindt u ook gespreksgroepen voor mantelzorgers.