U bent hier:   Home   >   Mantelzorg   >   Agenda   >   Algemeen   >   Online Mantelzorgcafé “Stress? Geen probleem!”

Online Mantelzorgcafé “Stress? Geen probleem!”

  •  Online via Zoom  •  

 

Wat is het mantelzorgcafé?

Het mantelzorgcafé is een plek voor ontmoeting, gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen. Er is ruimte voor het stellen van vragen en er is informatie over onderwerpen die voor mantelzorgers belangrijk zijn. Woont u in een van de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel of Uithoorn? Kom naar het mantelzorgcafé, onze mantelzorgconsulenten heten u van harte welkom!  

Thema:

Het thema van deze bijeenkomst is: “Stress? Geen Probleem!”.

Bij het mantelzorgen is het vinden van een balans tussen zorgtaken en eigen welzijn soms lastig. Dat heeft invloed op uw vitaliteit. Tijdens de bijeenkomst krijgt u handvatten aangereikt om die vitaliteit en balans te bewaken.

Aan het einde van de avond kent u het verschil tussen positieve en negatieve stress, kunt u signalen van stress herkennen en weet u hoe u met stress om kunt gaan. U weet waar u voor ondersteuning terecht kunt en waar deze ondersteuning uit kan bestaan.

Datum en tijd

Het volgende mantelzorgcafé wordt gepland in mei, de datum is nog niet bekend. Neem contact op met Mantelzorg & Meer voor meer informatie.

Kosten

Deelname is gratis

Aanmelden

Via onderstaand formulier of via 020-5127250 

    Om u aan te melden voor deze bijeenkomst / cursus vult u de volgende gegevens in: