U bent hier:   Home   >   Mantelzorg

Mantelzorg

Als mantelzorger biedt u zorg en hulp aan uw naaste met een chronische ziekte of beperking. 
Bij dit langdurig en intensief zorgen voor een ander, komt heel wat kijken. Het kan u veel voldoening geven. Maar ook  vragen oproepen of zorgen en twijfels met zich meebrengen.  Bij Mantelzorg & Meer vindt u betrokken en deskundige medewerkers, die begrijpen wat het betekent om mantelzorger te zijn.

Ben je jonger dan 25 en zorg jij? Kijk bij Jonge mantelzorgers.

Wanneer bent u een mantelzorger?

Mantelzorger

Voorbeelden

U zorgt bijvoorbeeld voor uw moeder met dementie, uw vader met een beroerte, uw kind met autisme of uw partner met parkinson. Of een vriend met psychische klachten of een buur die door een ongeluk beperkt is.

U kunt bij ons terecht

Voor vragen, meedenken en andere vormen van ondersteuning kunt u terecht bij Mantelzorg & Meer. Onze diensten zijn kosteloos. U vindt ons in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Bekijk hier het filmpje 'Mantelzorger, misschien ben jij het wel'?

Hoe staat u er op dit moment voor?  Doe de 3-minuten check voor mantelzorgers! 

Lees ook Mantelzorger aan het woord.

Ondersteuning

Mantelzorger

Hulp

“Op tijd hulp zoeken”, is het eerste advies wat ex-mantelzorgers aan mantelzorgers geven. Om het zorgen vol te houden en om jezelf niet uit het oog te verliezen. Mantelzorg & Meer helpt u bij het verlenen van zorg aan uw naaste zolang u dit kunt en wenst. Op uw eigen manier. Er is meer mogelijk dat u denkt!

Aanbod van Mantelzorg & Meer

Wij bieden u

Vijf tips van onze mantelzorgconsulenten.