Geslaagd uitje voor vrijwilligers van Mantelzorg & Meer

Vrijwilligers zijn belangrijk voor Mantelzorg & Meer. We zetten ze daarom graag in het zonnetje als dank voor hun nuttige werk. Dat in het zonnetje zetten ging erg goed tijdens het super zonnige en warme uitje dat we op 25 augustus georganiseerd hadden in Aalsmeer.

Na een welkomstwoord van vrijwilligerscoördinator Leonie Verhoeff volgde een rondleiding in de historische tuin van Aalsmeer. Deze tuin geeft een goed beeld van de Aalsmeerse tuinbouw van 1700 tot 1960. In de tuin worden oude gewassen geteeld op oude wijze en met oude materialen.

Na de rondleiding gingen de vrijwilligers met 2 boten heerlijk verkoelend het water op. Tijdens het varen vertelde de bootsman een boeiend verhaal over de ontstaansgeschiedenis van Aalsmeer en de plassen rondom de plaats. Uiteraard waren er de nodige versnaperingen en drankjes aan boord. Het boottochtje gaf ook gelegenheid om ervaringen en informatie uit te wisselen rond het vrijwilligerswerk bij Mantelzorg & Meer. Het was kortom een zeer geslaagde dag.

Wil je ook zo’n gezellig uitje meemaken?

Meld je dan aan als vrijwilliger bij Mantelzorg & Meer. We kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken en het is enorm dankbaar werk. Er is jaarlijks zo’n gezellig uitje, maar daarnaast organiseren we ook andere informele ontmoetingen en krijg je de mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen.

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij Mantelzorg & Meer vind je via deze link.

 

Scroll to top