U bent hier:   Home   >   Nieuws

Nieuws: Alle categorieën

Theatervoorstelling ‘Dag Mama’

  06 09 2017 in "Overig nieuws" • door Bron Aalsmeervoorelkaar

Maandag 9 oktober organiseert Aalsmeervoorelkaar in samenwerking met Partners Leerplein Dementie Aalsmeer een unieke avond! Muziektheater voorstelling ‘Dag mama’ laat het publiek ervaren wat dementie met een naaste of cliënt doet.

Lees verder

Geaccrediteerde training voor Zorgprofessionals

  04 09 2017 in "Expertise" • door Mantelzorg & Meer

Dit najaar organiseert Mantelzorg & Meer een training over ontspoorde mantelzorg, voor zorgprofessionals werkzaam in Amstelveen en Aalsmeer. Deze training biedt de zorgprofessional handvatten om actie te ondernemen als hij of zij signalen van ontsporing opvangt. 

Lees verder

Voorlichting Ouderenmishandeling

  14 08 2017 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Coherente organiseert in samenwerking met Veilig Thuis Amsterdam-Amstelland een voorlichting over oudermishandeling in Ouderkerk aan de Amstel.

Lees verder

Financieel Café Aalsmeer en Kudelstaart

  07 08 2017 in "Overig nieuws" • door Mantelzorg & Meer

Komt u uit Aalsmeer of Kudelstaart en heeft u behoefte aan financieel advies? Bij het Financieel Café kunt terecht voor gratis informatie en advies op financieel gebied. 

Lees verder

Samen omgaan met chronische ziekte

  11 07 2017 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Als je partner een chronische ziekte krijgt, verandert je leven samen.  Je hebt beiden met de ziekte te maken. Dat kan allerlei vragen oproepen. Hoe ga je samen om met de chronische ziekte en wat betekent dit voor jezelf en je partner en hoe neem en houd je samen de regie? 

Lees verder

Natuur zonder drempels

  03 07 2017 in "Mantelzorg" • door Mantelzorg & Meer

Lekker eropuit in de natuur is niet altijd makkelijk als je last hebt van drempels, obstakels en andere hindernissen. Of als het pad steeds smaller wordt, de grond steeds muller of boomwortels de doorgang belemmeren. Gelukkig zijn er steeds meer initiatieven die vertellen waar je wel terecht kunt.

Even uitwaaien 300 200

Lees verder